10 Aralık 2010 Cuma

The Ashes: Avustralya'nın 3. Test maçı kadrosu açıklandı

Uzun sayılabilecek, gergin bir bekleyişten sonra Avustralya'nın Batı Avustralya'daki 3. Testte kullanacağı kadro açıklığa kavuştu.

12 kişilik ekipte, bir önceki teste göre yine değişiklikler göze batıyor. Basında yazılıp çizilenlerin çoğunlukla gerçekleştiğini görüyoruz. Örneğin aşil tendonlarından sakatlanan ve bir önceki testin son günü de böyle geçiren Simon Katich, yerini beklendiği gibi Philip Hughes'a bıraktı. Kaybedilen 2. Testten sonra topun ağzına gelen Marcus North'sa, son dönemde hücumda da etkinliği dikkat çeken bilek falsocusu Steve Smith'le yer değiştirdi. İlk Testten sonra günah keçisi ilan edilen Mitchell Johnson bir maçlık aranın ardından, bir diğer hızlı atıcı Ben Hilfenhaus'la birlikte kadroya döndü. 41 yaşında krikete geri dönmesi için kampanya başlatılan ve para toplanan Shane Warne, henüz resmi bir açıklama yapmadı(twitter'dakileri saymıyoruz) fakat onun işaret ettiği falsolu atıcı Micheal Beer, kadroya dahil edildi. Warne, özellikle WACA stadyumunu ve Batı Avustralya bölgesini iyi tanıdığı için, Beer'ın tercih edilmesi gerektiğini söylemişti. 12 kişilik liste şöyle:

Avustralya: Ricky Ponting (k), Michael Clarke (ik), Shane Watson, Phil Hughes, Mike Hussey, Steve Smith, Brad Haddin, Michael Beer, Ryan Harris, Mitchell Johnson, Peter Siddle, Ben Hilfenhaus.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder