4 Aralık 2010 Cumartesi

The Ashes, 2. Test 2. Gün Avustralya 245 İngiltere 317/2

Avustralya 245 (Hussey 93, Haddin 56, Anderson 4/51) İngiltere 317/2(Cook 136*, Trott 78, Harris 1/51)


Adelaide'de Avustralya'nın korktuğu başına geldi ve atışlardaki sıkıntıları bir nebze olsun azaltamadığı gözlenen ekip, bir gün içinde sadece 2 wicket alabilerek dezavantajlı konumunu sürdürdü.


AusEng2TD21
Yükleyen sreesaant. - Diğer video blogları.

Aslında her şey güzel başladı. Hızlı atıcı kadrosunu yenilen Avustralya'da Doug Bollinger, daha üçüncü topunda wicket aldı. Olay Andrew Strauss'un, yanlış hesaplama yapıp, kollarını kaldırarak topun gitmesine izin vermesiyle gerçekleşti. Bu erken gelişme, çok umut vericiydi.

Ne var ki bu olumlu hava çabuk dağıldı. Peter Siddle'ın kontrolsüz hızlı atışlarının yanısıra, Doug Bollinger'ın zaman zaman gönderdiği bouncerlar etkili olamadı. Wicketkeeper Brad Haddin'in de iyi bir gününde olduğu söylenemezdi. Önce, Strauss'un yerine giren Jonathan Trott aldı sahneyi ve epeyce 4 yaparak, İngiltere'ye güven aşıladı. Shane Watson'ın atışlara geçmesiyle birlikte bu sefer Alastair Cook hızlandı ve İngiltere, yemek arasına, yüksek bir koşu oranıyla, 90'a 1'le girdi.


AusEng2TD22
Yükleyen sreesaant. - Webcam dünyasından videoları izleyin.

2. seansa bıraktığı yerden devam eden Cook, Bollinger'a karşı 3 dördü üst üste yapınca 50'ye çabucak geliverdi, ardından da Jonathan Trott aynı başarıyı elde etti. Xavier Doherty, topa küçük falsolar verebilmesine rağmen kolayca alınan boundaryleri engelleyemedi. Seansın sonuna doğru, nihayet Ryan Harris, Jonathan Trott'un wicketını aldı. Sopadan çıkan top, yavaşça kaptan Ponting'in ellerine gitti. Trott 78'de çıktı.Beklenen adam, Kevin Pietersen girdi. Çay arasında gitmeden önce de varlığını hissettiren Pietersen'le İngiltere, 198 koşuya ulaşmıştı.




AusEng2TD23
Yükleyen sreesaant. - Diğer video blogları.

Son seansa ağırlığını koyan Pietersen, ağırlıklı olarak Doherty'nin, Marcus North'un ve Shane Watson'ın atışlarda kullanıldığı son seansta, 85'e ulaşmayı başardı. Böylece İngiltere,ikinci günü, devrelerde 72 koşu farkla önde ve mutlu bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder