5 Eylül 2010 Pazar

T20 Şampiyonlar Ligi Tanıtımı, B Grubu, Highveld Lions


Yerel katılımcılardan Highveld Lions, diğerlerine göre daha sade gözüken bir kadroyla mücadele verecek. Bakalım tanıdık bir wicketta oynamayı avantaja çevirebilecekler mi?

Highveld Lions

Nasıl katıldılar: Güney Afrika Yerel T20 Ligi Pro20 İkincisi
CLT20 2009'da Ne Yaptılar: İlk kez katılıyorlar
Kaptan: Alviro Petersen
Kadro: Alviro Petersen, Craig Alexander, Shane Burger, Richard Cameron, Warner Coetsee, Cliff Deacon, Zander De Bruyn, Robert Frylinck, Neil McKenzie, Ethan O'Reilly, Aaron Phangiso, Jean Symes, Thami Tsolekile, Vaugn van Jaarsveld, Jonathan Vandiar
Koç: Dave Nosworthy (Kısa bir süre önce sözleşme yeniledi)
Ne Yapabilirler:Takımda son dönemin yıldızı olarak parlayan oyuncu yok desek büyük bir hata yapmış olmayız herhalde.Takımın şuanki tek milli oyuncusu kaptan Alviro Petersen. Kariyerinde Test deneyimi bulunan bir diğer isim de Neil Mckenzie.Bu tecrübeli ikili, takımın hücumdaki temel taşı. Onlara Vaughn van Jaarsveld ve Jonathan Vandiar gibi, nispeten daha genç vurucular eşlik edebilir. Birçok all-rounder da barındıran ekipte Robbie Frylink, bir önceki sene,Pro20'de takımın başarılı atıcısıydı.35 yaşındaki allrounder Zander de Bryun da 70'in üzerinde yerel T20 maçına çıkmış bir tecrübe. Hızlı atıcı olarak da Ethan O'Reilly'nin adı geçiyor.
Sonuç: Yıldızsız bir kadroları olmasına rağmen Dave Nosworthy gibi, ülkede saygı gören bir koçları var. Bu sene yeniden çıkışa geçtiler. Favori olmadıkları bir gerçek ama all-rounder performanslarının yardımıyla, kendi evlerinde görünmez bir tehlike olarak dolaşabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder