4 Eylül 2010 Cumartesi

T20 Şampiyonlar Ligi Tanıtımı, B Grubu, South Australian Redbacks


İşte Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir Avustralya ekibi. Fakat bu kez, Victoria ya da New South Wales'den gelmiyorlar. Shaun Tait'li South Australia Redbacks, sürpriz yapmaya çalışacak.

South Australian Redbacks

Nasıl Katıldılar: Yerel T20 Ligi Twenty20 Big Bash'te finalist
CLT20 2009'da Ne Yaptılar: İlk kez katılıyorlar
Kaptan: Micheal Klinger
Kadro: Cameron Borgas, Callum Ferguson, Daniel Harris, Micheal Klinger, Daniel Christian, Tom Cooper, Chris Duval, Aaron O'Brien, Graham Manou, Tim Ludeman, Cullen Bailey, Peter George, Jake Haberfield, Shaun Tait, Gary Putland
Koç: Mark Sorell
Ne Yapabilirler: Açıkçası turnuvanın zayıf halkarından bir tanesi olarak değerlendiriliyorlar. Ekibin Twenty20 Big Bash'te sürpriz şekilde final oynamasını sağlayan oyuncuların başında gelen Kieron Pollard ve Shahid Afridi gibi isimlerden faydalanamayacaklar.Fakat bowling departmanında önemli bir yıldızı kadroda barındırıyorlar: Shaun Tait. Sık sık sakatlanmasıyla gündeme gelen bu hızlı atıcının, bu sene yeniden Avustralya'nın Test takımında Ashes mücadelesi vermesi gündeme gelse de Tait bunu kabul etmeyeceğini açıkladı. Ona hızlı atışlarda yardımcı olabilecek isimler, First Class istatistikleriyle umut veren Peter George ve Daniel Christian. Tabi sol elli all-rounder Aaron O'Brien'ın da falsolu atışlarla tamamlayıcı bir faktör olabileceğini söyleyebiliriz. Hücumda ise en çok katkı verebilecek oyuncu olarak Daniel Harris'le, Avustralya'nın ODI takımına giren Callum Ferguson'u anabiliriz.
Sonuç: Alacakları sonuçlar, biraz da wicketların karakterine ve atıcıların performanslarına bağlı olacak gibi gözüküyor. Kağıt üzerinde gruptan çıkmaları zor fakat bir sözkonusu kriketse, bir Avustralya ekibini de tamamen devredışı görmek de doğru olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder