6 Eylül 2010 Pazartesi

T20 Şampiyonlar Ligi Tanıtımı, B Grubu, Guyana


Bu grubun Karayipler temsilcisi, bakalım bir önceki sene Trinidad&Tobago'nun elde ettiği başarıyı tekrar edebilecek mi?


Guyana

Nasıl Katıldılar:Karayipler T20 Turnuvası'nı kazanarak
CLT20 2009'da Ne Yaptılar:İlk kez katılıyorlar
Koç: Ravindranauth Seeram
Kadro: Ramnaresh Sarwan, Sewnarine Chattergoon, Travis Dowlin, Steven Jacobs, Assas Fudadin, Richard Ramdeen, Christopher Barnwell, Lennox Cush, Jonhathan Foo, Paul Wintz, Royston Crandon, Narsingh Deonarine, Derwin Christian, Devendra Bishoo, Esuan Crandon
Ne Yapabilirler: Yine bir çok all-rounder barındıran bir takımla karşı karşıyayız. Gruptan çıkmak için favori gözükmeseler de geçen yıl final oynayan T&T'yi, yerel T20 mücadelesinin yarı finalinde elemeleri elimizdeki önemli veri. Takımdaki önemli isimlerin başında West Indies Kriket Kurulu'nun sözleşme yenilemediği Ramnaresh Sarwan, Narsingh Deonarine ve Travis Dowlin var. Tecrübeli kaptan Sarwan, son T20 Dünya Kupası'nı da pek parlak anılarla sonlandırmamıştı. Sarwan'a hücum kadrosunda yardımcı olmaya aday oyunculardan biri de Jonathan Foo. Çin kökenli oyuncu,Barbados'a karşı oynanan finaldeki performansıyla gündeme geldi. Az da olsa Test ve ODI tecrübesi bulunan Sewnarine Chattergoon, büyük ihtimalle opening batsman olarak görev yapacak.
Sonuç: Uluslarası kriket alanında tecrübesiz ve kağıt üzerinde grubun en iddiasızı gibi gözüken bir kadro. Fakat bu durum, oyuncular için aynı zaman da bir fırsat. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder