5 Nisan 2012 Perşembe

IPL 1. Maç:Chennai Super Kings-Mumbai Indians

Mumbai Indians 8 wicket farkla kazandı
C. Super Kings 112(Raina 36, Malinga 2-16)-Mumbai Indians 118/2(Levi 50)



Dünyanın bu, en içinde en fazla para dönen T20 organizasyonu, 5. versiyonuyla karşımızda. İlk maç, son iki senenin şampiyonu Chennai'yle, geçen yılki Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Mumbai'yi karşı karşıya getirdi.

Micheal Hussey'nin yokluğunda, batting'de zorlanan Super Kings, yazık ki Malinga'nın ters yüzüne denk geldi. İstikrarlı bir ikili yakalayamayan ekipte Suresh Raina 36'ya kadar gelebildi. Ekibe katmak için epey uğraştıkları Ravindra Javeja, batting tarafında 3 koşuyla çıktı; Indians'ın bowling ünitesinde başı, Hindistan ODI takımında West Indies'e karşı geçen güz çok iyi oynayan Pragjyan Ojha'yla orta hızlı atışlarını gönderen Kieron Pollard çekti.

Son iki seneki yükselişi, kendisine bir IPL kontratı kazandıran Richard Levi'nin önderliğinde fazla acele etmeyen Indians, Tendulkar'ın sakatlanarak terk etttiği maçta rakibin 112'sini takip etmekte zorlanmadı. Yeni Zelanda ODI takımından kesilen James Franklin 25 koşuluk katkısıyla galibiyette rol oynadı. Chennai bowling ünitesiyse özellikle Jadeja'nın tek overda verdiği 16 koşuyla dağıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder